Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului GAMMA-TECH ELECTRONICS

1. Informatii despre site

Site-ul web www.gamma-tech.ro este administrat de SC GAMMA-TECH ELECTRONICS SRL cu sediul social in Ploiesti, Str. Cristianul nr. 25 Bl. 154E Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J29/1566/2006, CUI 18868079


2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului www.gamma-tech.ro reprezinta o acceptare din partea Utilizatorului a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


Utilizatorul reprezintă orice persoana fizica ce are vârsta de peste 18 ani sau persoana juridica, care accesează Site-ul www.gamma-tech.ro si care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului Site.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor acestui Site Utilizatorul isi exprima acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial din partea SC GAMMA-TECH ELECTRONICS SRL. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale SC GAMMA-TECH ELECTRONICS SRL. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor e-mail-uri accesand link-ul de dezabonare din partea inferioara a e-mail-urilor primite sau marcand e-mail-ul ca si spam sau trimitand un mail catre dezabonare@gamma-tech.ro cu subiectul dezabonare.


Conținutul Site-ului

Informațiile publicate pe Site sunt atât informații de prezentare a SC GAMMA-TECH ELECTRONICS SRL cat si a produselor comercializate de catre aceasta societate comerciala.

  • Informațiile sunt puse la dispoziția Utilizatorilor în mod gratuit
  • GAMMA-TECH ELECTRONICS SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Site-ului, cat si a design-ului și conținutului acestuia
  • Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală prevăzute de legislația în vigoare.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.gamma-tech.ro sunt valabile pana la actualizarea informatiilor de pe site

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii: pretul produsului/produselor, disponibilitate produse, date de facturare, adresa livrare, modalitate de plata), cu posibilitatea de a prelungii acest termen pana la 30 zile, conform legii, din motive justificate: zile libere legale, perioada sarbatorilor legale, Black Friday, produse aduse cu precomanda.

Termenul de procesare a e-mail-ului de comanda este de 2 zile lucratoare.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanţa, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Conditiile referitoare la produsul returnat.

Produsul returnat trebuie sa fie cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport.

Produse care nu sunt acceptate la retur

Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans

Servicii care au fost comandate de client si au fost executate cu acordul acestuia

Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice sau interventii neautorizate

Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi)

Cartuse, tonere desigilate

Produse de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe software existente la cumparare sau daca produsele au licente OEM activate

Exercitarea dreptului de returnare

Este obligatoriu sa semnalati intentia dvs de a returna un produs in scris la adresa de e-mail: vanzari@gamma-tech.ro